Producenter

God vin handler om druer, sol, nedbør og jordbund. Men den handler først og fremmest om mennesker med en drøm og vilje til at arbejde hårdt. Derfor gælder det om at være opmærksom, når man vil finde de nye Rising Stars før alle andre. 

 

Jan Andersen er mangeårig Bourgogne-kender og har skabt et netværk, der åbner døre til fantastiske vine, som normalt aldrig krydser grænsen. Har man først bygget en nær relation til én vinbonde, leder han en til de ”hemmelige” vine i nærområdet. Ofte gemmer der sig store overraskelser i huse, man aldrig ville have fundet selv. 

 

Sebastian Andersen har studeret vin i Bordeaux. Han har fulgt vinens vej fra drue til flaske og selv stået i skaller til halsen, når tankene skal skovles efter gæring. Vinbønder er som oftest ydmyge folk. De har respekt for dem, der virkelig forstår de udfordringer, der er fra stok til et velskænket glas. Via sit ophold har Sebastian fået et godt indblik og nære forbindelser i regionen.

 

Sammen besøger Jan og Sebastian jævnligt producenter i Frankrig, Spanien og resten af det nære Europa. De holder løbende øje med, hvad der sker i områderne. Er der nye ejere et sted? Vil de noget? Kan de noget? Og når de kan, slår Andersen Wines til. Det er sådan man finder de gode vine, før priserne får vokseværk.

producenter

Bodegas Ayuso

Bodegas Tobelos

Chateau Fonplégade

Capitain-Gagnerot

Domaine Joilet

Domaine Gilg

La Mancha

1 of 5

Bourgogne

2 of 5

Alsace

3 of 5

Rioja

4 of 5

Bordeaux

5 of 5
Scroll til toppen

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.